Servis i oprema

Iz prakse se pokazalo da velik procenat vlasnika klima uređaja misli da u servis spada samo redovno pranje i dezinfekcija filtera klima uređaja. Postoji još nekoliko mesta gde postoji realna opasnost od zadržavanja i taloženja mikroorganizama što se redovno i događa pa se kao rezultat pojavljuju alergijske reakcije, glavobolje, neugodni mirisi i sl. Iz tog razloga nužno je makar jednom godišnje obaviti stručno čišćenje i dezinfekciju klima uređaja.

Untitled-1Osim što predstavlja opasnost po zdravlje, neodržavanje klima uređaja dovodi i do povećane potrošnje energije (kompresor radi pod opterećenjem zbog zagušenosti i slabog protoka zraka) i skraćivanja vijeka trajanja uređaja.

Našu servisnu službu čine stručnjaci sa velikim iskustvom u održavanju i servisiranju  rashladne i klima opreme koji su osposobljeni da u najkraćem roku otklone svaki kvar u radu vašeg sistema. To je razumljivo ako se ima u vidu da su naši inženjeri i serviseri sertifikovani za održavanje i servisiranje opreme i da imaju na raspolaganju profesionalne alate i opremu, veliku zalihu rezervnih delova i logističku podršku proizvođača glavnih komponenti.

Održavanje i servis ugovaraju se u garantnom ili van garantnog roka na zahtev korisnika. Ugovorom o održavanju definiše se nivo raspoloživosti tehničke podrške i servisa u određenom vremenskom periodu ili određeni broj intervencija potrebnih korisniku. Mogu se ugovoriti i usluge prema specifičnim zahtevima korisnika, na primer raspoloživost 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, koju već pružamo velikim sistemima. Osim opreme naše proizvodnje, osposobljeni smo da servisiramo rashladnu i klima opremu bilo kog proizvođača. 

Copyright © 2015 Klimamont d.o.o., All rights reserved.
Design by CDS Digital